Contact

Tandartspraktijk H. Veenendaal
Vechtvoorde 128
7772 VC Hardenberg

Tel: 0523-261668
E-mail: hveenendaal@tandartspraktijkhardenberg.nl

In geval van verhindering verzoeken wij u dit uiterlijk 24 uur van tevoren (uitgezonderd zaterdag en zondag) te melden. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, dan kan de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Voor het maken of wijzigen van afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9:00 – 11:30 uur en 13:30 – 16:00 uur.

Buiten deze tijden kunt u ons een e-mail sturen of uw bericht achterlaten via het contactformulier op deze website.

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Wanneer de praktijk gesloten is kunt u voor spoedeisende hulp zoals ernstige pijnklachten, nabloedingen en ongevallen terecht bij een spoeddienst.

Met ingang van 4-1-2023 worden de spoeddiensten niet meer gecoördineerd door de tandartsenkring. Daarom hebben wij besloten om de spoeddiensten toe te vertrouwen aan de Tandartsspoedpraktijk in Zwolle, gevestigd in het Isala ziekenhuis, Dokter van Heesweg 2, in Zwolle.

Tijdens de avond en nacht, het weekend (vanaf vrijdag om 12:00 uur) en algemeen erkende feestdagen kunt u voor spoedeisende hulp terecht bij Tandartsspoedpraktijk Zwolle. Indien u spoedeisende hulp nodig hebt, is de Tandartsspoedpraktijk telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900-8602. Deze zal uw klachten beoordelen en een afspraak met u maken.

Indien u gebruik maakt van deze dienst, wilt u dan rekening houden met pin-betaling en wilt u een geldig legitimatiebewijs meenemen? U kunt u de nota vervolgens zelf declareren bij uw ziektekostenverzekeraar indien u voor vergoeding in aanmerking komt.

Route

Kijk hier voor een route naar de praktijk.


Vraag het ons!

Heeft u vragen over uw gebit, behandelwijzen of andere zaken?
Roepen teksten op deze website vragen bij u op?

Stel uw vraag hier aan uw tandarts.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord