Contact

Tandartspraktijk H. Veenendaal
Vechtvoorde 128
7772 VC Hardenberg

Tel: 0523-261668
E-mail: hveenendaal@tandartspraktijkhardenberg.nl

In geval van verhindering verzoeken wij u dit uiterlijk 24 uur van tevoren (uitgezonderd zaterdag en zondag) te melden. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, dan kan de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Voor het maken of wijzigen van afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9:00 – 11:30 uur en 13:30 – 17:00 uur.

Buiten deze tijden kunt u ons een e-mail sturen of uw bericht achterlaten via het contactformulier op deze website.

Spoedgevallen

Buiten de openingstijden van Tandartspraktijk H. Veenendaal in Hardenberg worden de spoedgevallen waargenomen door de dienstdoende tandarts. De dienstdoende tandarts is bereikbaar voor ernstige pijnklachten, nabloedingen en ongevallen. Tevens houdt de betreffende tandarts in het weekend spreekuren om 10:00 uur en om 17:00 uur. Via het antwoordapparaat van de praktijk kunt u ook horen wie de dienstdoende tandarts is. Houdt u er rekening mee dat de dienstdoende tandarts van u kan verwachten dat er contant wordt afgerekend. U krijgt dan altijd een rekening mee die u (indien van toepassing) kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Route

Kijk hier voor een route naar de praktijk.


Vraag het ons!

Heeft u vragen over uw gebit, behandelwijzen of andere zaken?
Roepen teksten op deze website vragen bij u op?

Stel uw vraag hier aan uw tandarts.

  • Uw persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden doorgegeven.
  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.